Jeg har ferielukket fra lørdag den 13. juli og og med mandag den 5. august 2024. God sommer :-)

Afstressende massage

Afstressende massage er en utrolig afslappende og meget blid behandling, hvor jeg påvirker energien i hele kroppen. Der udøves blide tryk og stræk på hele kroppen, og både akupunkturpunkter og meridianer påvirkes. Behandlingen koncentrerer sig om at øge cirkulationen af energi i hele kroppen, så ofte vil man bagefter føle det, som om man har fået kraftig massage, men der har kun været blide tryk. Det gør behandlingen yderst behagelig, da man ved blide tryk får løsnet op for blokeringer, myoser og smerter, uden at det på nogen måde gør ondt.

Da energier både er fysiske og mentale, er behandlingen utrolig effektiv, hvis man er presset, fortravlet og har tankemylder, da man oplever, at ‘motorvejen af tanker’ i hovedet bliver sat på pause, og kroppen arbejder på at genfinde sin balance. Hvis man lider af stress, er afstressende massage en utrolig blid og harmonisk behandling, som giver en indre ro samt styrker kroppen.

Efter en eller flere behandlinger vil du opleve, at du har fået en bedre kontakt mellem din krop og din psyke. Du vil føle dig stærkere både fysisk og psykisk og mere rolig og harmonisk.

Lige efter behandlingen føler du dig dejligt afslappet, men kan senere i løbet af dagen blive træt – i de efterfølgende dage vil du opleve at få mere energi. 

I dagene lige efter massage kan du også blive øm i muskler og hud – oftest efter den første og anden behandling. Det skyldes, at der frigøres mange af kroppens affaldsstoffer, så det er vigtigt, at du drikker meget vand efter behandlingen.

Massagen tager cirka 1 time, og man beholder sit tøj på, så derfor er det vigtigt at have løstsiddende, langærmet, behageligt tøj på inklusiv sokker – meget gerne i bomuld.  

For at man kan få det optimale ud af massagen, skal man helst ikke have spist 2 timer inden behandlingen.