Jeg har ferielukket fra lørdag den 13. juli og og med mandag den 5. august 2024. God sommer :-)

Hvem er jeg?

MIN BAGGRUND

Jeg hedder Mariette, og er uddannet akupunktør fra Suzhou Institute for Advanced Study of  Science and Technology i Kina samt fra Akupunktur Akademiet i Aarhus. Jeg er desuden uddannet sygeplejerske og NADA behandler. Min omfattende uddannelse er din garanti for en højt kvalificeret behandling. ​

Jeg har arbejdet både som sygeplejerske, men også 12 år i medicinalindustrien, så jeg har et indgående kendskab til såvel den etablerede som den alternative verden, og jeg mener, der er plads til begge dele –  det er et privilegium at kunne bruge det bedste fra begge verdener. 

Jeg har boet i Kina i 4 år, og blev under mit ophold så inspireret af Traditionel Kinesisk Medicin, at jeg valgte at studere det i Kina. Det var en kæmpe inspiration at lære om akupunktur i landet, der er akupunkturens vugge, og det har givet mig en tilgang til faget, som er helt unik. Jeg har herefter valgt at bygge ovenpå min uddannelse med en af de mest omfattende danske uddannelser indenfor Traditionel Kinesisk Medicin og akupunktur på Akupunktur Akademiet i Aarhus.

BEHANDLING

Ved udøvelse af akupunktur med udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin har jeg det hele menneske for øje, og jeg behandler årsager fremfor symptomer. Derigennem stimuleres kroppen til at finde tilbage i sin balance.

Jeg sætter 1 time af til hver klient, så der er tid til at følge op på sidste besøg og give den bedste behandling.

Jeg er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), hvilket er garanti for den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen – et uddannelseskrav som kontinuerligt øges, ligesom der er krav om vedvarende dokumenteret efteruddannelse samt opdatering af førstehjælp hvert 2. år. Jeg er desuden RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og sundhedsforsikring, når du behandles af mig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

DET FÅR DU NÅR DU VÆLGER MIG
 • Højt uddannet og certificeret behandler – RAB, Sygeplejerske, NADA. 
 • Grundig og individuelt tilpasset behandling.
 • Plan for behandling – efter 2-3 behandlinger får du et estimat over prognose og forventet antal behandlinger.
 • Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og private sundhedsforsikringer. Jeg håndterer det praktiske.
 • Lever op til gældende lovgivning.
UDDANNELSE
 • 2019: Speciale i kræftrelateret træthed fra Akupunktur Akademiet i Aarhus
 • 2018: Akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Aarhus på ETCMA niveau
 • 2017: NADA behandler hos Nada Danmark
 • 2016: Akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin og akupunktur på Suzhou Institute for Advanced Study of Science and Technology, Kina 
 • 2002: Lægemiddelindustriforeningens eksamen i anatomi, fysiologi, sygdomslære, klinisk farmakologi og lovkundskab
 • 1996: Sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus
MIT MØDE MED AKUPUNKTUR I KINA

Min familie og jeg flyttede til Kina i august 2012, og nogle få måneder senere fik jeg smerter i hoften. Jeg regnede med, at det gik væk af sig selv, men det blev værre og værre. Til sidst havde jeg så mange smerter, at jeg ikke kunne gå ret langt, og jeg kunne ikke sove om natten for smerter.

Jeg havde så mange smerter, at jeg var sikker på, at jeg skulle have en ny hofte, men jeg havde ikke mod på at skulle på et kinesisk hospital. 

Gode råd var dyre, men heldigvis havde vi nogle danske venner, der opfordrede til, at jeg kunne prøve akupunktur. De kendte og gik hos Dr. Fu, så jeg bestilte tid hos ham. 

Det viste sig, at Dr Fu var blind og kunne sige 1 sætning på engelsk: ‘Many pain, many pain’. Jeg kunne ikke kinesisk, så jeg kunne kun pege på min hofte, hvor jeg havde smerter, men heldigvis havde han en assistent, som kunne se, hvor jeg pegede, og dernæst kunne assistenten fortælle Dr. Fu, hvor mine smerter var.

Jeg kom – noget nervøs – på briksen, og Dr. Fu satte nåle i ryggen af mig, og jeg tænkte, at han helt havde misforstået noget, for det var jo i hoften, jeg havde smerter… I loftet hang et lysstofrør, og vi lå 3 personer i det samme rum – uden forhæng imellem. 

Men Dr. Fu var utrolig dygtig, og efter 5 behandlinger havde jeg ingen smerter, og jeg har ikke haft smerter i hoften siden. 

Jeg tænkte ved mig selv, at det måtte jeg lære, og jeg startede med at uddanne mig indenfor akupunktur 🙂

EFTERUDDANNELSE
 • Jin’s 3 nåle
 • 5 typer overgangsalder
 • Cupping massage
 • Bivirkninger ved kemo- og strålebehandling
 • Koreansk neuro hånd refleksterapi
 • Smerter i hofte, lyske og bækken
 • Senfølger efter Covid 19
 • Angst og depression
 • Kinesisk kostlære
 • Urter i alkohol
 • Urte Moxa
 • El akupunktur
 • Allergi
 • Pestle needle
 • ShoniShin
 • Akupunktur til gravide
 • Fertilitetsbehandling